Romige pasta in een hand­omdraai

 

Heb je weinig tijd maar wil je wel wat lekkers op tafel zetten? Maak dan deze supersnelle pasta met champignons

 

 

Dit heb je nodig
Voor 4 personen

  • 400 g kastanjechampignons
  • 3 bouillonblokjes
  • 400 g fusilli
  • Peper en zout, naar smaak
  • 150 ml room
  • 160 g Parmezaanse kaas
  • Bieslook naar smaak

 

Zo maak je het

Snijd de champignons in plakjes en bak die in een soeppan met een scheutje olijfolie. Voeg (ruim)kokend water toe na ongeveer 3 minuutjes en doe de bouillonblokjes en de fusilli erbij. Voeg wat peper (en zout) toe naar smaak en laat ongeveer 10 minuten koken tot de pasta al dente is. Giet vervolgens de pasta af en voeg de room en Parmezaanse kaas toe. Even goed roeren en serveer de pasta met bieslook.

 

Tip: Voeg wat knoflook of chilipoeder toe voor meer smaak.

 

Eet smakelijk!

 

Door: Meagan Suares

Meagan woont in een studentenhuis in hartje Amsterdam met zes gillende huisgenoten. Studentenmaaltijden vindt ze maar niks, dus staat ze elke avond in de keuken voor iedereen te koken. Ze is dol op reizen, gezelligheid, lekker eten, drinken en ‘af en toe’ sporten.

Fotografie: Nikita Holst

Afbeelding van Meagan Suares