Romige pasta in een handomdraai
Heb je weinig tijd maar wil je wel wat lekkers op tafel zetten? Maak dan deze supersnelle pasta met champignons
Dit heb je nodig
Voor 4 personen
- 400 g kastanjechampignons
- 3 bouillonblokjes
- 400 g fusilli
- Peper en zout, naar smaak
- 150 ml room
- 160 g Parmezaanse kaas
- Bieslook naar smaak
Zo maak je het
Snijd de champignons in plakjes en bak die in een soeppan met een scheutje olijfolie. Voeg (ruim)kokend water toe na ongeveer 3 minuutjes en doe de bouillonblokjes en de fusilli erbij. Voeg wat peper (en zout) toe naar smaak en laat ongeveer 10 minuten koken tot de pasta al dente is. Giet vervolgens de pasta af en voeg de room en Parmezaanse kaas toe. Even goed roeren en serveer de pasta met bieslook.
Tip: Voeg wat knoflook of chilipoeder toe voor meer smaak.