Slecht nieuws voor Virgin River-fans

 

Alsof we al niet lang genoeg wachten is er nu nog een domper naar buiten gekomen over Virgin River.

 

 

Door de stakingen in Hollywood — die nu eindelijk achter de rug zijn — liep het zesde seizoen al veel vertragingen op. Ze zouden eigenlijk afgelopen zomer al beginnen met filmen, maar dat bleek volledig onhaalbaar te zijn. Vooralsnog weten we nog niet wanneer het filmen wel begint, maar de schrijvers zijn gelukkig alweer aan het werk, dus er zit schot in de zaak.

 

Het goede nieuws is wel dat het tweede deel van seizoen vijf op 30 november online zal staan op Netflix — en dan krijgen we ook nog twee speciale kerstafleveringen. Tot zover alleen maar goed nieuws, maar nu even door naar dat zesde seizoen.

 

Want behalve het feit dat we er dus waarschijnlijk nog een flinke tijd op moeten wachten, krijgen we er ook minder van: in plaats van de normale twaalf afleveringen per seizoen krijgen we er nu maar tien.

 

Dit was in seizoen één tot en met drie ook het geval, tot ze het naar boven schroefden voor het vierde en vijfde seizoen. En nu zijn ze dus weer teruggeschakeld, al wordt niet gezegd waarom.

 

Dit alles werd bevestigd door Ildiko Susany, een schrijver van Virgin River. Gelukkig was het niet alleen maar slecht nieuws: ze kon ons ook vertellen dat dit zesde seizoen vooral zal draaien om Jack en Mel, en daar zullen de fans waarschijnlijk wel weer heel blij mee zijn. Het was alleen fijn geweest als we gewoon twaalf afleveringen hadden gekregen… Zeker als we al zo lang moeten wachten.

 

Door: Redactie Amayzine.com