Seks op jullie leeftijd? APPLAUS!

 

Hebben je vrouw en jij nog steeds seks? Echt? Op jullie leeftijd?

 

 

 

Dan verdien je een staande ovatie. Want dat is namelijk niet normaal.

 

Rol jij nog steeds met graagte tegen je vrouw aan na zoveel jaar? En volgt er dan een heftige vrijpartij? Dan druist dat tegen de wetten van de natuur in. Dat je zo rond je achttiende, negentiende tegen de konijnen op tussen de lakens wilt duiken, ja dat snappen we. Want onderzoek heeft uitgewezen dat het libido bij mannen dan op zijn hoogst is. Moeder Natuur heeft echter een forse streek met ons uitgehaald. Want op het moment dat wij het meeste zin hebben, zijn vrouwen vooral bezig met hun putjes op hun billen en zitten ze in een emotionele rollercoaster. Ze voelen zich net zo onzeker als Bambi op een bevroren vijver. Nee, wij mannen zijn vaak gedwongen nog een jaar of tien met een stijve staart tussen onze benen af te druipen, voordat we bij de dames krijgen wat we ook verwachten.

 

Gewoon huisje, boompje, beestje
Vrouwen beleven hun seksuele piek ergens rond hun dertigste. Maar liefst 64% van hen geeft aan zich dan het knapst te voelen. Ze hebben hun leven op orde. Gewoon huisje, boompje, beestje. Voor hen dé ideale periode om lekker uit te pakken. Voor een jaar of tien. Langer niet. Want daarna is het in Huize Weltevree een aflopende zaak. De belangrijke hormonen testosteron en oestrogeen worden minder en minder.

 

Teelballen krimpen, de groei van maleboobs zet in, buikvet neemt toe en het lichaamshaar neemt af.

 

Het begin bij de vrouwen al zo op hun veertigste, dat ze meer zin hebben in een boek dan in jou. Mannen ondervinden het zo’n vijftien jaar later. Teelballen krimpen, de groei van maleboobs zet in, buikvet neemt toe en het lichaamshaar neemt af. Opeens zie je dat voorheen je Domtoren tijdens de seks zomaar verandert in een naaktslak. Kortom, ouderdom biedt nauwelijks zicht op een groots en meeslepend seksleven. Wat het respect alleen maar groter maakt, als jij op jouw leeftijd nog steeds zorgt voor een dampende sekspartij. Geniet ervan. Dat menen we oprecht. Want er komt een tijd dat je het alleen maar moet hebben van de nostalgische herinneringen.

 

Bron: Falder.nl