Romantische reis naar Parijs

 

De NS speelt op Valentijnsdag weer voor Cupido. Maar dan alleen voor singles boven de 60.

 

 

Valentijnsdag; dag van de romantiek. Van chocola, bloemen, Cupido en rozenblaadjes. Het duurt nog maar twee weekjes voordat het zover is. Tot die tijd staan alle winkels, straten, en reclameborden er vol mee. En of je er nou van houdt of niet, deze Valentijnsdagactie van de NS gaat sowieso een grote glimlach op je gezicht toveren. 

 

De NS speelt dit jaar weer voor Cupido. Maar dan alleen voor singles van boven de 60. Op 14 februari is er op Rotterdam centraal plaats voor 20 singles die samen met de trein naar de meest romantische plek op aarde kunnen reizen. Oui, Oui, je raadt het al: París. 

 

De NS heeft het er maar druk mee, want sinds ze naar buiten kwamen met deze ontzettend leuke actie stromen er al honderden aanmeldingen binnen. Roos Franssen, een NS-woordvoerder weet niet wat haar overkomt: ‘Ik weet niet wat ik meemaak! Het loopt storm! Maar hoe meer, hoe beter, want zo kunnen we een goede en hopelijk bij elkaar passende selectie maken.’

 

De speeddate begint om 08:30 met een romantisch ontbijt bij de stadionspiano op Rotterdam Centraal terwijl muzikale conducteur Jorgen IJsendoorn klassieke liefdesliedjes zal spelen. Na het heerlijke ontbijt zullen de koppels die elkaar wel zien zitten rechtstreeks naar Parijs worden gestuurd.

 

Oh wat ben ik benieuwd of het wat gaat worden voor één of meer van deze gelukkige koppels. Lieve NS, houd je ons op de hoogte? 

 

 

Door Danique van Leeuwenstijn

 

 

Beeld: Ohh Couture