Zoek de verschillen!

 

Sandra: ‘Ik laat me vandaag helemaal verrassen. Ik zou wel graag een ander kleurtje willen, maar verder laat ik alles over aan styliste Danique. Ik vind het behoorlijk spannend, maar vooral ontzettend leuk om dit nou eens te doen!’

Dit deed Rob Peetoom

De haarkleur is geneutraliseerd en wat rustiger gemaakt door de koper- en goudkleuren weg te halen. De aanzet is in een wat diepere kleur gemaakt, en haar eigen blonde kleur is gebruikt als accent in het haar. Bij het knippen is goed gekeken naar haar gezichtsvorm en is het accent gelegd op haar jukbeenderen en kaaklijn voor meer volume.

 

Hoe?

Dit zijn de producten die voor het haar van Sandra zijn gebruikt:

De Heat Design 09 van Redken, die gebruikt wordt voor in de aanzet en beschermd het haar tegen hitte. Tegen pluis wordt er Elixir Ultime Kerastase gebruikt. Als laatste wordt er Windblown 05 van Redken gebruikt. Dit zorgt voor een mooie textuur en geeft een effect alsof de wind door haar haar is gegaan.

Al deze producten zijn te koop in de salons van Rob Peetoom.

 

En het resultaat?

Sandra: ‘Mijn haar voelt heerlijk aan en het heeft ook nog eens een supermooie kleur. Ik vind het zo gaaf, ik ben er heel erg blij mee!’

 

 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtige nieuwe coupe.

 

PS Ook benieuwd naar de metamorfose van vorige week? Klik hier.

 

 

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

Styliste: Danique Renée de Vries & Phoebe de Winter. Make-up: Ruby. Fotografie: Rob Peetoom.
Met dank aan: Rob Peetoom Zuidas