Een beetje leuk oud worden, dat wil jij toch ook?

 

 

Daar kun je nu al mee beginnen door dagelijks dit te doen.

 

 

 

Over 163 dagen word ik 55, een getal dat me al een tijdje tegemoet grijnst. Want opeens zit ik voor mijn gevoel in de tweede helft van mijn leven en voel ik zo af en toe hier en daar een pijntje of een klein mankementje opborrelen. Niks om me druk over te maken, maar wel om aandacht aan te besteden. Om ervoor te zorgen dat ik een beetje leuk oud ga worden eet ik mijn vitaminen, rook ik niet, drink ik maar af en toe een wijntje en ben ik zelfs gaan golfen om meer te bewegen. ‘Longevity’ noemen ze dat, een Engels woord voor een betere levensduur onder ideale omstandigheden. Ik zal er waarschijnlijk niet langer door gaan leven, maar wel op een fijnere en gezondere manier.

 

 

Om dat proces een handje te helpen slik ik dagelijks een supplement, maar omdat ik niet zomaar wat pilletjes wil nemen heb ik me daar eerst in verdiept. Toen ik jong was herstelde mijn huid vanzelf, was ik zelden verkouden en had ik een prima dag-nachtritme. Maar nu moet ik dat zogenaamde NAD+-proces (waarbij bepaalde moleculen in mijn lichaam door een prachtig biologisch proces energie kunnen produceren) een handje helpen en dat maakt de kans op allerlei narigheid zoals stramme spieren of pijnlijke gewrichten kleiner als ik straks nog ouder ben. Daar heb ik dit piepkleine molecuul voor nodig, nicotinamide mononucleotide, oftewel NMN, wat een afgeleide is van de bekende vitamine B3.

 

 

Om de biologische veroudering van mijn lichaam zo lang mogelijk tegen te houden neem ik dagelijks de hoogwaardige supplementen van het Nederlandse merk Purovitalis. Zoals de NMN-liposomalcapsules, die ervoor zorgen dat ik me alerter voel en minder last van kwaaltjes heb. Het heeft mijn uithoudingsvermogen echt verbeterd en mijn spieren zijn er sterker door geworden. Bovendien helpt het me ook om een gezonde stofwisseling te houden en mijn huid, die behoorlijk droog was, ziet er weer glanzender en jonger uit. De verlengde afgifte van de NMN maakt dat het effect van het NAD+-proces langer duurt zodat ik me de hele dag fit voel. Daarnaast neem ik de Spermidine Fusion die de cellen beschermt en vernieuwt, want gezonde cellen zorgen voor een gezond lichaam, ook als je ouder wordt. Lang leve longevity!

NMN Capsules Liposomal, 30 VEGAN capsules €35,00 

Spermidine Fusion Capsules, 30 VEGAN capsules €55,00 

Resveratrol Liposomaal, 60 VEGAN capsules €45,00 

Quercetine Liposomaal, 60 VEGAN capsules €45,00 

Vitamin D3 50 mcg Liposomaal, 60 VEGAN capsules €20,00

 

 

 

Als jij ook een beetje leuk oud wil worden, dan kun je daar nu al aan werken door dagelijks de supplementen van Purovitalis te nemen. Dan weet je zeker dat je niet zomaar een pilletje slikt, maar supplementen van hoge kwaliteit die echt effect hebben. 

 

 

In samenwerking met Purovitalis. Om jou te voorzien van de fijnste artikelen op Franska.nl werken wij samen met merken die naadloos bij ons passen. Dit doen we in de vorm van de mooiste content, voor jou en voor onze partners.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit