Tamara: Ik houd van pizza en design, dus toen ik hoorde dat da portare VIA maar liefst 2(!) nieuwe filialen opende, maakte mijn designhart (maar ook mijn maag) een sprongetje. Vorige week ben ik een week naar Italië geweest. Natuurlijk kon Franska mij vertellen waar ik moest eten in Siena, maar ze zei er wel meteen bij: ‘Het is niet chic hoor’. Nou, dat is da portare VIA wel en dat voor een klein prijsje.
 

Ze hebben al een aantal locaties in Amsterdam en Utrecht, dus wellicht heb je daar al weleens genoten van een betaalbare houtoven pizza. Maar ze hebben nu ook nieuwe vestigingen in Den Haag en Zwolle.

 


 


 


 

Het interieur ziet eruit om door een ringetje te halen (de pizza’s trouwens ook). Het heeft een moderne look & feel die kwaliteit, creativiteit en originaliteit uitstraalt. De strakke lijnen doen me denken aan Scandinavië, maar dan met een Italiaanse twist. Dan nog een tip voor de eigenaar. Misschien kan er in het volgende filiaal nog een shop? Dan kunnen we het interieur gewoon gelijk mee naar huis nemen. Maar voor nu kan je alvast hiermee beginnen:

 

 

1. Houten kuipstoeltje €333,15 Tanini Home

 

 

2. Wandlamp €159,95 House Doctor 

 

 

3. Modern bestek €312 Iitala 

 

 

4. Pizza is belangrijk voor een Italiaan, maar ook koffie v.a. €14,90 kookpunt.nl

 

 

5. Bijzettafel €49,95 Kitchen Trend 

 

 

6. Opbergbak €69 Fonq.nl 

 

 

7. Spiegel rond €99,98 Zuiver

 

 

8. Pannenkoekenplant €17,50 Ogreen 

 

 

9. Geweven kussen €9,99 H&M 

 

 

Wil je weten wat Franska’s favoriete Italiaan is? Klik dan hier

 

Hip & happening: Tamara van Gelderen weet daar alles van. Als fotostylist is zij altijd als eerste op de hoogte van leuke festivals, inspirerende modetrends en mooie producten . Gelukkig deelt ze dat met ons op Franska.nl!

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter