Pieren eten?

 

Je hebt ook mensen en fietsbellen. Ik noem geen namen, maar het moet me toch even van het hart.

 

 

 

Laatst had ik het over eten wat de pot schaft of speciaal voor mensen iets maken dat ze lekker vinden. Op Facebook reageerde er een mevrouw die skivakanties naar Italië verzorgt en van klanten de vraag had gekregen of ze s.v.p. kon garanderen dat er gaan pasta hoefde te worden gegeten.

 

Geen pasta! Tsss…

 

En dan wel naar Italië willen. Snap ik natuurlijk als Italië-liefhebber helemaal niets van, dat begrijp je zeker wel. Door dat verhaal moest ik ineens denken aan die keer dat ik met een aantal collega’s in Milaan was en me uiteraard al had verheugd op een paar verrukkelijke maaltijden. Totdat het tegen het einde van de eerste dag liep en de dames afspraken dat we die dag bij McDonald’s gingen eten, want die vieze ‘pieren’ die je hier moest eten, die wilden ze echt niet. Je had die gezichten eens moeten zien die ze daarbij trokken. Ze hadden het over spaghetti.

 

Nou heb ik helemaal niets tegen McDonald’s, ze doen heel leuke, verrassende dingen. Ik heb er afgelopen weekend zelfs nog een heerlijk Maestro Truffel Deluxe-menu gegeten. Mjam! Aanradertje. Maar in Italië laat ik geen enkele kans voorbij gaan om authentiek Italiaans voer naar binnen te schuiven. Met als gevolg dat ik twee van de drie avonden ergens alleen aan tafel zat. De derde avond had ik iets weten te bedenken waar de dames wel naartoe wilden, want het was een pizzeria. En niet zomaar eentje. Uiteraard hadden ze er ook de allerheerlijkste pasta. Ik zoek zoiets natuurlijk wel zorgvuldig uit. Adres hebben? Stel dat je er in de buurt bent? Paper Moon, Via Bagutta 1, Milano +390276022297

 

Doe ze de groeten daar!

franksa in restaurant

Door: Franska

Afbeelding van Franska