Paaseitjes voor Oekraïne

paaseitjes tres bien groningen oekraine

 

Sinds ik Très Bien in Groningen heb ontdekt, wil ik eigenlijk alleen nog maar chocolade die bij hen vandaan komt. 

 

 

 

Niet dat ik zo vaak in Groningen ben (nooit eigenlijk), maar gelukkig bezorgen ze ook. Zo ben ik groot fan van hun paaseitjes met Baileys of Licor 43, die ze ook met Sinterklaas maken in de vorm van chocoladeletters. Serieus: té lekker.

 

Maar nu ben ik niet voor de paaseitjes met alcohol gegaan, maar voor de Steun-Oekraïne paaseitjes, waarvan 100 procent naar Giro 555 gaat. Wat een mooi initiatief, toch? En het is een mooi win-wingevalletje, want deze paaseitjes zijn echt intens lekker. Zelf had ik al geld overgemaakt naar Giro 555, maar ik steun graag nog wat extra, zeker als ik zelf dan deze eitjes op de deurmat krijg.

 

Je kan ze bestellen in 250 gram of 500 gram en ze zijn altijd mega snel met bezorgen. Nu is Pasen voorlopig toch nog niet, maar mijn eerste batch is alweer bijna op. Tijd om voor de tweede ronde te gaan dus.

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer