Opfrisser voor je gekleurde haar

 

Elke vrijdag vlogt Anita over haar beautygeheimen. Deze week test ze de Colour Touch Up van Kérastase voor je haar.

 

 

Er zijn heel veel vrouwen die hun haar kleuren in Nederland, en of je dit nu zelf doet of het bij de kapper laat doen, na zo’n 2 à 3 weken gaat de kleur iets vervagen. Nieuw is de Kérastase Reflection-lijn, speciaal voor gekleurd haar. Wel een luxe dat ik het bij Rob Peetoom kappers mocht uitproberen! De kapper heeft het Kérastase haarmasker gemengd met de allernieuwste kleuremulsie Touche Chromatique, die is er in vier kleuren. Ik ben voor de blonde variant gegaan. De kapper brengt het laag voor laag aan, maar thuis kun je het natuurlijk gewoon op je eigen manier doen, dat gaat net zo goed.

 

Kérastase Reflection Touche Chromatique bevat uiterst gepigmenteerde kleurstoffen die diepte aan de kleur geven en zorgen voor een betere kleurhoudbaarheid na het wassen. De Touche Chromatique [] is te verkrijgen in vier kleuren en vanaf 8 mei te koop, dus brand new!

 

Ik ben superblij met mijn nieuwe teint die echt levendiger en voller van kleur is geworden, maar oordeel zelf…

 

 

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze wekelijks over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie: Esmee Franken. Visagie: Linda van Iperen. Haarstylist: Mandy Huijs.