FRANSKA X CB12

Zo ga je weer fris de hort op

 

Pas toen ik het afgelopen jaar vaak mijn mondkapje droeg kreeg ik door dat mijn adem niet altijd even fris rook.

 

 

Zolang ik door corona thuis moest blijven was dat niet zo erg. Maar nu we uit de lockdown ontwaken ga ik weer hele dagen de hort op en dan is het wel fijn als ik fris voor de dag kom. Man, man, man, wat heb ik zin om met een vriendin uitgebreid te winkelen en ergens te lunchen. Of een lange lome dag met vrienden op een bootje te dobberen met een goedgevulde picknickmand erbij.

 

Niets menselijks is mij vreemd dus ook ik heb weleens last van een slechte adem. Dat is niet iets waar je je voor hoeft te schamen, het is alleen vervelend. En gek genoeg is er zelden iemand die je daarop wijst zodat je er iets aan kunt doen. Pas toen ik de afgelopen maanden zo vaak een mondkapje droeg kreeg ik in de gaten dat mijn adem niet altijd even fris rook.

 

Toen ik doorhad dat mijn adem ook wel een make-over kon gebruiken kocht ik meteen CB12 Sensitive Mondwater.  In de ochtend en de avond spoel ik na het tandenpoetsen met dit mondwater uit de fles met de lichtblauwe dop. Het bevat geen alcohol, het vermindert de gevoeligheid van mijn tanden en de fluoride helpt om mijn tanden sterk te houden. Met CB12 mondwater heb ik wel twaalf uur lang een goede ademgeur.

 

 

Voor onderweg heb ik CB12 Boost Kauwgom en CB12 Mondspray in mijn tas zitten. Dan hoef ik tijdens de lunch nooit meer iets lekkers met knoflook te laten staan en voel ik me niet onzeker over mijn adem. CB12 pakt namelijk grondig de oorzaak van een slechte adem bij de bron aan en neutraliseert de adem in plaats van deze enkel tijdelijk te maskeren. Dat verzin ik niet zelf, maar is wetenschappelijk bewezen.

 

Heb jij ook zo’n zin om weer hele dagen op pad te gaan? Misschien heb je zelfs een leuke nieuwe date om te zoenen? Dan wil je natuurlijk ook verzekerd zijn van een goede adem. Dat gaat helemaal lukken met deze mooie actie bij Etos. Als je twee flesjes CB12 mondwater koopt krijg je de derde voor niks. (Deze actie is geldig t/m 18 juli 2021).

 

Kijk, daar heb je wat aan. Op naar een fijne zomer!

 

CB12-2021-0324

 

Dit is een gesponsord artikel. Om jou te voorzien van de fijnste artikelen op Franska.nl werken wij samen met merken die naadloos bij ons passen. Dit doen we in de vorm van de mooiste content, voor jou en voor onze partners.
 
 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit