Op deze datum komt The Handmaid’s Tale terug met seizoen 5

 

Jaaa jongens, blessed be the fruit and may the Lord ooooopen. We kunnen er weer lekker voor gaan zitten: eindelijk komt seizoen 5 van The Handmaid’s Tale eraan.

 

 

 

En dat heeft wel even geduurd, zeg. Maar zoals altijd ga ik er wel vanuit dat dit het wachten waard is geweest want deze serie blijft wel echt té goed.

 

Toegegeven: we moeten nog wel eventjes geduld hebben, maar prima: even die zomer overleven en dan zijn we er. 14 september is het namelijk zover, dus zet die datum dik gedrukt in je agenda, want dan staat het volledige vijfde seizoen online. Oftewel: bingeeeeeen. ZIN IN.

 

Het vorige seizoen is alweer ruim een jaar geleden, dat kwam namelijk in april 2021 uit. Goed excuus dus om weer even een opfriscursus te doen en weer wat afleveringen opnieuw te kijken. Toevallig moest ik deze week al even aan The Handmaid’s Tale denken toen ik de Netflix-serie Keep Sweet: Pray and Obey keek. Ze hebben opvallende en vooral grimmige overeenkomsten, maar deze docuserie was dan weer over het echte leven. Mocht je dus al in de sfeer willen komen, check deze dan even.

 

 

Beeld: HULU

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer