FRANSKA X DUIFHUIZEN

 

Ook stom, slimste tip vergeten

 

M’n koffer inpakken is ineens veel en veel leuker geworden dan het ooit was. Ik kon dan ook niet wachten om eraan te beginnen. Kijk maar.

 

 

Waarom het opeens veel leuker is? Nou, dat snap je vast wel als je ziet welke koffer ik heb gevonden.

 

Een sprookje om te zien. Ja, sorry, ik hou nou eenmaal van mooie dingen. En als je hem opendoet… Wow! Dat maakte m’n plezier helemaal compleet. En ik was al zo verliefd op de buitenkant. Door die nieuwe koffer van me kwam er op de redactie ineens ter sprake wat voor soort inpaktips en -trucs iedereen heeft. Ik heb er een paar nieuwe bijgeleerd en de mijne deel ik hier even met je. In een filmpje. Maar suf zeg. Ben ik m’n allerbelangrijkste inpaktip vergeten. Afgekeken van collega Harriet Calo. Zo begint je tripje namelijk lekker aan de keukentafel. Je tekent eerst alle setjes die je van plan bent te dragen. Voor een reisdag, een chique dag, een wandeldag, een dagje markt, een dagje museum, noem maar op. Hoef je alleen maar naar de kast te lopen met je blaadje, alles eruit te halen, op te vouwen en in te pakken. Nooit meer de verkeerde schoenen, te veel tops of een sjaal of tas vergeten. Doe ik al jaren, maar in m’n enthousiasme over deze zalm-/koraal-/nudekleurige nieuwe liefde van een SUITSUIT-koffer was ik al aan het pakken geslagen voordat ik m’n hersens gebruikte.

 

 

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska