Ook Patty Brard en Gordon verdienen een tweede kans

 

Ja, ja, ik weet het wel. Je haat ze of je houdt van ze. Maar nu ze allebei een nieuwe versie van zichzelf zijn, verdienen ze toch wel een tweede kans?

 

Sommige mensen worden al moe als ze aan Gordon denken. Nu is de beste man ook wel errug aanwezig. Maar laten we eerlijk zijn. Achter die grote mond zit vast en heel klein hartje.  Toch kan hij bij mij niet meer stuk na zijn inzet voor het Nationaal Ouderenfonds. En Patty? Die zou ik zo als mijn nieuwe buuf willen adopteren. Want eigenlijk is ze hartstikke lief. 

 

Never a dull moment dus met deze twee. En nu gaan ze samen een reisprogramma maken en dat wordt briljant. Ik heb dat hele programma nog helemaal niet gezien maar ik voel nu al aan m’n water: dit wordt een dingetje waar de Meilandjes een puntje aan kunnen zuigen. 

 

Gordon en Patty samen in Tokio. Gordon en Patty samen in India. Patty 2.0 met haar ‘nieuwe’ lijf, Gordon 2.0 na het afkicken. Vernieuwd, met een frisse wind en enthousiasme. 

 

Mocht je je even afvragen wat de twee gaan doen in Azië: het duo gaat op zoek naar de ‘eeuwige jeugd’. En geloof me, dat belooft heel wat behandelingen die verder gaan dan de beruchte klysmakuur van Patty van een paar jaar geleden. 

 

‘Wat een sensationeel gaaf leuk nieuw lief feelgoodprogramma zijn we aan het maken! Bizarre behandelingen ondergaan en naar plekken op de wereld waar we anders nooit zouden komen,’ aldus Gordon. Iets in me zegt dat we ons kunnen klaarmaken voor hilarische televisie. 

 

Iedereen verdient een tweede kans. En de nieuwe Patty en de nieuwe Gorden natuurlijk ook.

 

Ik zit vooraan, jongens. Ik ben benieuwd.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Just another day at the office! #newshow #newus #newborn #newitallthetime #sbs6 #recovery #greatlife

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

 

Door: Redactie Amayzine.com