Oogappels zoekt figuranten

 

Altijd al eens in een succesvolle serie willen acteren? Dan is dit je kans.

 

 

 

Ben je dol op acteren maar heb je de boot gemist voor een succesvolle carrière? Of houd je van de spotlights en wil je gewoon eens proeven hoe het is om op de set van een televisieserie te staan? Dan is dit je kans. Want de succesvolle NPO-serie Oogappels is op zoek naar enthousiaste figuranten. Van jong tot oud, groot of klein, ze zoeken ze in allerlei soorten en maten.

 

 

 

De makers van de serie die vorige week nog de felbegeerde Gouden Televizierring won, zijn bezig met de opnames van het zesde seizoen en voor volgende week zoeken ze nog een aantal figuranten. Dus wie weet word je zomaar de tegenspeler van Merel als je je aanmeldt als ‘medewerker van de rechtbank’ of fiets je dwars door het beeld bij de opname voor de villa van Erik als ‘voorbijganger’. Je zult er misschien geen Gouden Kalf mee winnen, maar een leuke draaidag levert het in ieder geval wel op. Er wordt gezocht naar een aantal mensen tussen de 20 en 75 jaar en naar een ‘baby van een hoofdrolspeler’.

 

 

 

Nou word ik toch wel heel nieuwsgierig van wie dat kindje is. Jammer genoeg moet ik weer een jaar wachten op het nieuwe seizoen, want alle afleveringen van de vijfde serie had ik binnen twee dagen allemaal al gezien. Heerlijk.

 

 

 

Denk je nu: dit is mijn kans op mijn ‘15 minutes of fame?’ Kijk dan hier hoe je je aanmeldt.  

 

BEELDCREDITS: Mark de Blok

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit