Daten na je 60e, Angela Groothuizen kan er een boek over schrijven

 

Je zou het niet zeggen maar Angela Groothuizen is inmiddels 64 en living her best life.

 

 

 

Het was geen geheim dat Angela en haar partner Rob Mooij een open relatie hadden, maar toch liep die na 25 jaar op de klippen. Dat was natuurlijk heel verdrietig, maar Angela besloot al vrij snel na het ergste liefdesverdriet om de breuk met de vader van haar dochters om niet achter de geraniums te gaan zitten. In de Telegraaf zei ze hier eerder over: ‘Ik hoefde niet meteen een nieuwe liefde, maar ik had wel behoefte aan gezelschap van mannen om leuke dingen mee te doen. Dus ik heb een paar keer op Tinder naar rechts geswipet en ben aan het daten geslagen.’
 

 

 

Niemand wist wie ze was, dus ze kon in alle rust en volkomen anoniem een paar leuke ‘friends with benefits’ leren kennen. Wel de lusten, maar niet de lasten dus. ‘Ik heb er zowel een paar goede vrienden met wie ik van alles bespreek als een paar lovers aan overgehouden’, zei ze destijds. Inmiddels is het weer dikke mik tussen Rob en Angela, hoewel ze niet meer samen een huis delen. 
 

 

 

In de podcast ’30 Minuten Rauw” van Ruud de Wild praat ze over die wilde periode dat ze vrijgezel was en ze denkt er zelfs over om er een boek over te schrijven. Want blijkbaar is daten na je zestigste voor veel vrouwen nog wel een dingetje. Angela denkt dat ze zelfs een rolmodel zou kunnen zijn. Want wat je al niet meemaakt als je als zestigplusser opeens single bent. Het heeft haar leven in ieder geval heel wat avontuurlijker gemaakt.

 

Bron NU.nl

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit