Over de onderbroeken van The Queen

 

Wat vind jij? Heeft de Queen gelijk? Ik vind van wel

 

Ja, ook de Britse koningin koopt gewoon ergens haar onderbroeken en bh’s. Maar dat moet dan wél geheim blijven, natuurlijk.

 

The Queen kocht al jaren haar ondergoed bij lingerie- en badmodewinkel Rigby & Peller. Maar de winkel besloot letterlijk een boekje open te doen over alle bezoeken van hun koninklijke klant. Er werd een boek geschreven over de leden van het koningshuis waarin werd gesproken over onder meer pas-sessies bij de royals thuis. Het boek heet Storm in a D cup en is geschreven door June Kenton, die jarenlang eigenaresse was van de zaak. En nee, daar is de 91-jarige Elizabeth niet van gediend.

 

Elizabeth droeg zowel badkleding als lingerie van het merk. Maar na 57 jaar is het genoeg geweest. Want Elizabeth kán dit niet accepteren van haar hofleverancier. En dat is niet best voor de winkel, want alle verwijzingen naar koninklijke relaties moeten per direct verwijderd worden. Nergens mag meer te lezen zijn dat ze de lingerie verzorgen (of hebben verzorgd, dus) voor de Britse royals. En dat terwijl de winkel bijvoorbeeld ook prinses Diana kleedde én de zus van Elizabeth, prinses Margaret. ‘They go way back’.

 

Wat er dan voor roddel en achterklap in het boek staat? Er wordt geschreven dat de Queen het liefst lingerie past als haar hondjes toekijken. En dat ze vaak voor kanten details kiest. 

 

 

June zegt daarnaast dat Diana een ‘perfect lingerielijf’ had en dat ze weleens vroeg om uitdagende lingeriefoto’s die ze dan boven de bedden van haar zonen William en Harry kon hangen. June is zich van geen kwaad bewust en is erg geschrokken van de keiharde beslissing van Elizabeth: 

“Ik had niet gedacht dat ik iemand zou beledigen met mijn boek. Dit ontslag is vreselijk. In het boek staat niets geks of ondeugends, echt niet. Ik ben er kapot van”. Tja. De wil van Elizabeth is nu eenmaal wet.

 

 

Door redactie Franska.nl