Oh yes: op deze datum komt Squid Game terug (soort van)

 

Het voelt echt als alweer een eeuwigheid geleden dat de hele wereld in de ban was van Squid Game

 

 

Heel logisch dan wel dat we inmiddels al láng toe zijn aan wat nieuwe afleveringen. Het eerste seizoen heb ik laatst weer eens teruggekeken (wel een aanrader trouwens, al was ik wederom ontroostbaar bij dé scène in aflevering 6). Goed nieuws: Squid Game komt terug en er is al een datum bekend.

 

Nou ja, een datum is misschien iets te fanatiek; we hebben een maand gekregen. In november staat Squid Game: The Challenge online. Tsja, sorry als ik je nu blij maak met een dode mus – dat tweede seizoen laat inderdaad écht lang op zich wachten, maar dit is in de tussentijd wel een prima tijdverdrijf.

 

Mensen konden zich namelijk opgeven voor dit Squid Game: The Challenge, waarin uiteindelijk duizenden dollars verdiend kunnen worden. Het is dus eigenlijk een spelshow, maar dan een heel extreme versie (zoals Squid Game ook is).

 

Het nieuws lekte tijdens de opnames al uit dat er zelfs mensen gewond waren geraakt en dat het er allemaal wel heel pittig aan toe ging. Is het een soort Wipe Out 3.0? Of ben je hier gewoon meteen af als je valt of achterop raakt? Stiekem ben ik best wel benieuwd. Nog even wachten tot november dan maar.

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer