Oh yes! Albert Heijn verkoopt nu tompouce donuts

 

Zeg wijn, snacks of haute cuisine en de smulpapen van online foodmagazine FavorFlav weten waar te drinken, hoe het te eten en wat te koken. Dit keer serveren onze cheffies je: Oh yes! Albert Heijn verkoopt nu tompouce donuts.

 

 

Een rondje boodschappen doen is bij FavorFlav ook meteen een speurtocht naar nieuwe producten. Afgelopen week liep ik langs het taartschap en viel mijn zoetekauw-oog op iets fantastisch nieuws: de tompouce donut! Wat mij betreft echt een gevalletje 1 + 1 = 3!

 

De tompouce staat bij mij op nummer 1 (vooruit, op een gedeelde eerste plek met de Bossche Bol) in het rijtje favoriet Nederlands gebak. Maar ook voor een tompouce met een twist ben ik wel te porren. Tompouce vlaai? Kom maar door! Tompouce ijskoffie? Yes please! En ook deze nieuwe donut is weer een regelrechte winnaar.

 

Gele room en roze
De tompouce donut is dus een donut gevuld met gele room omhult met het typerende zoete roze laagje. En ja dat is echt lekker; ga het proeven! De tompouce donut vind je in het taartschap bij de meeste Albert Heijn supermarkten, dus mocht je al een bezoekje hebben gepland (om de KFC kip bitterballen te scoren, ook al zo’n hit!) kun je meteen tompouce donuts meenemen! Voor twee roze romige beukers betaal je drie euro vijftig. Enjoy!

 

Door: Redactie FavorFlav