Nog even over Maestro

 

Miljoenen mensen hebben het gezien afgelopen zondag. De overwinning van Maartje op Hadewych. Ik had het even niet zien aankomen die uitslag, maar daar hebben we het al over gehad. Er was iets anders wat me opviel en dat maar niet uit m’n hoofd wil.

 

Heb je het ook gezien?

 

Misschien ben ik er nog niet aan toe? Misschien heb ik het nog niet vaak genoeg gezien. Misschien zit ik te miepen… Maar Hadewych ging Maartje feliciteren met haar overwinning en kuste haar gewoon op haar mond. Ja echt, op haar mond. Oh, wacht, dat zei ik al. Misschien heel erg tuttig van mij, maar op een of andere manier vind ik dat toch een beetje, wat zal ik zeggen, eh…ongebruikelijk.

 

Niet dat ik niet weet dat vrouwen iets met elkaar kunnen hebben. Hèhè. Maar hebben zij dan iets met elkaar? Een relatie? Lijkt me sterk eerlijk gezegd, dat ‘een stel’ tegen elkaar aan het strijden is in de finale van Maestro. Op de mond vind ik toch iets voor als je een relatie hebt. Wat denk jij?

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter.