Nieuw: Make your own Wine Kit van HEMA

 

Thuis bier brouwen al onder de knie? En nu zelf wijn maken? Kan allemaal, met dit maak-het-zelf-pakket van de HEMA.

 

De streak waar HEMA op zit de afgelopen tijd stemt hartstikke vrolijk (ik heb het tegen jou, hotdogpak en tompoucedonut), en ook het laatste nieuws uit de koker is weer top voor de feestdagen. Tenminste, als er in jouw kringen wijn gedronken wordt, en veel ook, want maar liefst 5 liter wijn tover je tevoorschijn met de Make your own Wine Kit!

 

Blessed be the wine

Master of Wine Cees van Casteren heeft het product getest en het vervolgens zijn zegen gegeven, en aangezien die Masters of Wine niet bepaald amateurs zijn (hoogst haalbare titel in wijn namelijk) lijkt het ons wel snor zitten. “Zelf wijn maken is een hogere bezigheid dan het drinken ervan. Wijn van je eigen ‘Château’, wie wil dat nou niet?” aldus van Casteren, die de kit fantastisch vindt. Nieuwsgierig naar het hele proces van wijn maken? Hoef je de deur niet eens voor uit…

 

 

Uitpakken maar

Na twee weken kan je de wijn op tafel zetten dus met Sinterklaas in de schoen betekent makkelijk met Kerst in het glas, of onder de kerstboom bij vrienden en familie. Zowel rood als wit is beschikbaar, en een pakket kost €32,50. Meer van de bubbly? Er zijn ook special editions van de HEMA huiscava, met een lichtje onderin de feestelijke fles.

 

 

Lampjes, knutselen, borrelen en cadeaus – als dat geen voorbode is van december weten wij het ook niet meer. Proost!

 

 

 

Door: Redactie FavorFlav