Nick & Simon weer bij elkaar

 

Teruggaan naar je ex: nooit een goed idee, toch? Daar denken Nick en Simon duidelijk anders over

 

Want ze zijn gewoon weer bij elkaar. Voor eventjes dan. Met Kees Tol erbij (zal hij dan fungeren als mediator mocht er ruzie komen tussen dit voormalige koppel?). Tsja, het voelde toch echt een beetje als een scheiding toen Nick en Simon aankondigden uit elkaar te gaan. Heel het land was in rep en roer. Ze kwamen bij Jinek aan tafel, op Instagram ging de één de ander ontvolgen; er móest toch wel iets van ruzie zijn?

 

Dat blijkt dus écht niet zo te zijn. Tenminste… Waarom zou je anders samen een nieuw programma gaan doen? Al is liefde in dit geval misschien wel te koop, want dit duo in combinatie met Kees Tol bleek al vaker een gouden formule. Dat weet AVROTROS ook, en dus mogen zij het nieuwe programma Strandgasten presenteren. Hier komen verschillende Nederlandse artiesten langs om op het strand muziek te maken.

De eerste aflevering zal op 15 februari te zien zijn op NPO, en dan komen Kraantje Pappie, S10 en Roxeanne Hazes langs. Verder kunnen we in de overige afleveringen nog Meau, Stef Bos, Typhoon, Karin Bloemen, Flemming en Goldband verwachten.

 

 

Tekst hier.

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer