Netflixtip van de dag: Cat People

Yes crazy cat ladies, deze is voor jullie. Plan binnenkort maar even een filmavondje met je miauwende vriend(in), want deze wil je zien, spinnend en wel.

 

 

Cat People komt namelijk binnenkort naar Netflix en dat is een must see voor elke kattenliefhebber.

 

De makers van Cat People gaan op bezoek bij kattenbaasjes over de hele wereld die een bijzondere band hebben met hun kat. Eerlijk, ik ben ergens een beetje beledigd dat Pebbles en ik niet zijn gevraagd, want wij zijn een waar dream team, maar goed. Alsnog is-ie fijn om te kijken.

 

Katten die infleuncer zijn met bizar veel volgers, katten die mee op reis gaan (en zelf kunnen surfen, WHUT? Pebbles kan alleen maar tukken of eten). De knapste exemplaren komen voorbij, van Britse kortharen tot Bengalen. En heel erg trouwens, maar die surfende kat, die volgde ik dus al op Instagram. Ik ben dus inderdaad zo’n type dat bijna meer kattenaccounts volgt dan accounts van mensen. 

 

Maar hoe groot mijn liefde ook is, hier zitten wel wat next level gevalletjes bij. Extravagante verjaardagsfeestjes voor je kat, overal kussens en schilderijen in huis hebben hangen of liggen; hier zijn gewoon hele huizen ingericht in het kattenthema. Dat kan natuurlijk een beetje als het belachelijk maken van mensen overkomen, maar check de trailer maar even. Dit is een docu die oprecht gaat over de liefde die mensen kunnen hebben voor hun kat en laat zien hoe belangrijk een huisdier voor je kan zijn. Nou, daar kan ik me helemaal in vinden.

 

Cat People staat op 7 juli online, dus zet die datum maar even dikgedrukt in je agenda en sla alvast kattenwijn in voor de ultieme filmavond.  

 

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer