Net-alsof kerst­maal

 

Ben jij geen keukenprinses en moet je dit jaar een heel kerstmenu in elkaar zien te flansen? Geen paniek. Hier bestel je de allerlekkerste kerstmaaltijden.

 

 

Waarom is het toch elk jaar wéér zo dat je zo’n hele kerstmaaltijd in elkaar moet knutselen? Alsof je het nog niet druk genoeg hebt met versieringen, cadeautjes, schoonmaken – en dan komt er ook nog een driegangenmenu bij waarmee je iedereen blij moet maken. Zo gemakkelijk is het niet. Want de een is vegetarisch, de ander een vegan, en de ander lust geen aardappelen

 

Als je familie jou dit jaar (weer) heeft aangepraat dat jij het kerstdiner verzorgt: geen stress. Er bestaat nu zoiets als ‘online bestellen’. Ga rustig achter je laptop zitten en bestel online wat eten. Op kerstdag kun jij nu de hele dag met je familie zijn in plaats van zitten prutsen in de keuken terwijl de rest van de familie bijpraat in de woonkamer. Laat het eten bij je voordeur afleveren, haal het uit de bakjes, leg het op mooie schalen en borden, et voilà, de makkelijkste en heerlijke kerstmaaltijd zo op tafel getoverd. Aan niemand doorvertellen natuurlijk, hé? Trots zullen ze op je zijn! 

 

Hier bestel je het allerlekkerste eten:

 

Thuisbezorgd

Thuisbezorgd heeft het bestellen van jouw kerstdiner erg makkelijk gemaakt. Ze hebben namelijk al een volledig kerstmenu voor je opgesteld met al het lekkers dat je kunt bestellen via hun restaurants. Zin in een carpaccio vooraf? Dan kan dat via de Carpaccio Company in Leiden. Een heerlijke Entrecote als hoofdgerecht kun je bestellen via Ristorante Italiano Bella Donna in Uithoorn. En voor een heerlijk zoete cheesecake kun je terecht bij Zuid & Nielz in Almelo.

 

 

Hapjes aan Huis

Wil je dit jaar een heerlijke brunch, een uitgebreid buffet, een gezonde salade of juist een complete kerstcatering? Dat kan. Hapjes aan Huis verzorgt al je kerstwensen door verschillende opties te geven. Van een kerstborrelbox tot een volledig driegangendiner, je vindt het allemaal op de site. Je bent slechts een paar clicks verwijderd van een heerlijk en makkelijke maaltijd. 

 

De Buffettenboer

Bij de buffettenboer vind je een compleet buffetarrangement voor 23 euro per persoon. Wat hoort er allemaal bij dit buffet? Wel tien verschillende soorten warme gerechten, zes salades en drie verschillende soorten desserts. Iedereen zal verbijsterd staan dat jij dit zelf zomaar gemaakt hebt (want vertellen dat je het besteld hebt doe je natuurlijk niet)

Uitgekookt

Of je nou op zoek bent naar een kerstborrel, buffet, of zelfs een live cooking experience, het kan allemaal via Uitgekookt. Zit lekker in je luie stoel met de rest van de familie en geniet van je kerst zoals nooit tevoren. 

 

Uitjes Thuis

De kok en bediening komen uw kerstdiner aan huis verzorgen. Zelfs de tafel wordt feestelijk gedekt, en de gerechten worden thuis bereid en uitgeserveerd. Wat er allemaal voor gerechten komen kijken bij dit fantastische …? Vijgen en honing als voorgerecht, eendenborst als hoofd, en een parfait van pistache na bijvoorbeeld. Ik begin al te watertanden. Jij ook? 

Door: Danique van Leeuwenstijn

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Samen met haar Britse vriend woont ze in het hartje van Londen. Zelf is ze gek op reizen, gezelligheid, koken, goede wijn, en vintage treasures.

Afbeelding van Danique van Leeuwenstijn