Natuurlijk is dierendag ook een windag

 

Jaja, je dacht toch zeker niet dat ik je grote kleine vriend of vriendin op dierendag zou overslaan? Ik heb juist iets heel leuks voor je gevonden…

 

 

Zoals je weet ben ik dol op mijn Takkie, de meest verwende teckel van Nederland en dat zal ik weten ook. Meneertje houdt van brokjes en van gaten graven in de tuin, en als ie moe is wil hij prinsheerlijk tukken in zijn mandje. Nou moet hij het in Huize Smit doen met een bench, maar soms hoor ik hem dromen van een zachte hondenmand zoals deze van Dog With a Mission

 

De mensen achter Dog With a Mission hebben een missie: zij steunen bijzondere projecten in binnen- en buitenland, zodat ook honden en andere dieren die het minder getroffen hebben een goed tehuis en liefdevolle verzorging krijgen. Dat doen ze door een deel van de opbrengst van hun te gekke spulletjes daarvoor te gebruiken.

 

Deze Jungle Love basket met zijn prachtige looks, stevige buitenkant en comfortabele binnenkant is de ideale rustplek voor alle honden. De mand is gemaakt van prachtig stevig katoen van buiten en puur zacht comfort van binnen, prachtig afgewerkt en voorzien van speelse patches. Zo is hij niet alleen top voor je hond, maar staat hij ook geweldig in je woonkamer. En, ook niet onbelangrijk, de hoes is gemakkelijk te verwijderen en te wassen op 40 graden. Lekker fris dus.

 

 

Ooooh die wil ik ook wel hebben, maar ja, ik mag niet meedoen met de winacties. Maar jij wel! Dus laat onder dit Facebookbericht weten waarom juist jouw viervoeter moet winnen. Of stuur een mailtje aan winnen@franska.nl.

 

Als je gewonnen hebt laat ik het je weten via mail of via een DM op Facebook. Let je dus wel op je berichtenbox van Facebook en e-mail? De winnaar krijgt een week de tijd om zich bij mij te melden, anders ga ik iemand anders blij maken met deze fijne prijs.

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit