Na de limoncello-oliebol is er nu: de Martini Pornstar-bol

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: Na de limoncello-oliebol is er nu: de Martini Pornstar-bol.

 

 

Wendy flikt het weer hoor! Na het succes van haar limoncello-oliebollen vorig jaar, hoopt ze dit jaar in haar Rotterdamse gebakkraam een nieuwe hit te scoren met een lekkere dikke drankbol…

 

Vorig jaar was het, met goed Rotterdamse tongval, de LimonGerso-bol (met lokale limoncello!) die de mensen in drommen naar de kraam op de Nieuwe Ommoordseweg trok. Daar stonden toen om 9 uur ’s ochtends al mensen te popelen om de boozy bollen te kopen – tja, een goed ontbijt is het halve werk… En nu heeft Wendy Knubben weer een andere populaire cocktail gekozen om de specials van dit jaar mee te vullen: de Pornstar Martini.

 

Food Porn
De oliebollen zien er vrolijk uit, met een toef decoratie en een pipetje prosecco. Verder zit er net als in de cocktail Passoã, vanillewodka en passievrucht in, en heeft ze voor de gelegenheid de naam iets aangepast: de Martini Pornstar-bol. Wel belangrijk om er duidelijk Martini bij te vermelden zegt ze lachend, “Ik heb gewoon een oliebollenkraam hè”.

 

Geen druppel verloren
Pas als de oliebollen gebakken zijn wordt de drankvulling erin gespoten vertelt Wendy, zodat de smaak en het alcoholpercentage goed blijven. Deze bol is zoeter en fruitiger dan de limoncello-bol van vorig jaar, en Wendy hoopt natuurlijk dat ie wederom enorme aftrek zal vinden. Succes, meid, en cheers!

 

Bron: AD, headerbeeld: Wendy Knubben

 

 

 

Door: Redactie FavorFlav