Van de nieuwe ontwerpen van het Italiaanse merk Moroso gaat Sonja’s woonhart altijd sneller kloppen. Ze spotte ze tijdens de Parijse beurs Maison & Objet.

 

Het Italiaanse interieurmerk Moroso zorgt ieder jaar weer voor een van de hoogtepunten tijdens het Parijse Maison & Object. Deze woonbeurs is voor de fanaten een feestje om naar toe te gaan, want hier zien we alle nieuwe trends voor het komende jaar.

 

Moroso heeft heel unieke ideeën en door hun samenwerking met vele getalenteerde ontwerpers, onder wie mijn favoriet Patricia Urquiola, maken ze de mooiste stoeltjes, banken , poefjes etc. Van hun nieuwste collectie ‘ Setting the Elegance’ gaat mijn woonhart ook weer sneller kloppen. De balans tussen design en vrouwelijkheid komt hier zo goed samen. Het vakmanschap en de liefde voor textiel spatten er vanaf. Deze collectie is het resultaat van een spraakmakende samenwerking tussen het woonmerk Moroso, het historische Venetiaanse stoffenhuis Rubelli en het modieuze Deense stoffenmerk Kvadrat. Wil je de meubels van dichtbij bekijken, dan kun je in Nederland hier terecht.

 

In het filmpje neemt Patrizia Moroso ons mee achter de schermen. Ze laat het proces zien van ontwerp tot eindproduct en vertelt hier vol passie over.

 

 

Sonja Balfoort heeft een grote liefde voor interieur, food en garden. Ze is dol op magazines en reist graag. Sonja is getrouwd en heeft twee kinderen.