Mooi nieuws: Meghan Markle is weer zwanger

 

Over Meghan Markle gaat het eigenlijk áltijd wel rond dat ze zwanger zou zijn (behalve toen ze het daadwerkelijk was van Archie), maar dit keer is het echt waar.

 

 

Archie is inmiddels bijna 2 en over een tijdje krijgt hij er dus een zusje of een broertje bij.

 

Een woordvoerder van het koppel bevestigde het mooie nieuws aan SkyNews en het blad People, die dus de primeur kregen. Hoeveel maanden Meghan zwanger is, werd er niet bij verteld. “We can confirm that Archie is going to be a big brother. The Duke and Duchess of Sussex are overjoyed to be expecting their second child,” klonk hun statement.

 

Als ik me niet vergis, zal dit de eerste Britse royal baby worden die in Amerika zal opgroeien. Meghan en Harry wonen natuurlijk al een tijdje in LA en het ziet er niet naar uit dat ze binnenkort terugkeren.

 

Op internet regent het logischerwijs felicitaties van verschillende celebrities. Deze van The Oprah Magazine wilde ik jullie niet onthouden. Hóe mooi is deze foto? Die werd meegestuurd bij hun bekendmaking. Zoals je ziet heeft Meghan al een flinke buik. Laat het speculeren maar beginnen… Jongen of een meisje?

 

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door O, The Oprah Magazine (@oprahmagazine)

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer