‘Mijn vriend houdt van ruige seks maar ik niet’

 

Mia (31) heeft anderhalf jaar een relatie met Tycho (29). In het begin was het geweldig, maar inmiddels niet meer. Dat heeft alles te maken met een bekentenis van Tycho: hij heeft wensen in bed waar Mia niet aan wil voldoen.

 

 

“Preuts vind ik mezelf allesbehalve, maar ik moest wel even slikken toen Tycho zijn geheim opbiechtte. De tijd dat ik hem kende en voordat onze relatie officieel werd, hadden we altijd veel seks. Achteraf gezien vond hij dat niet verzadigend genoeg of genoot hij daar niet maximaal van, maar voor mij was het juist goed. Heel goed zelfs: ik had het idee dat we op seksueel vlak heel goed klikten.

 

Dat maakt zijn openbaring nog eens dubbel lastig. Heb ik het dan zo verkeerd ingeschat? Ik dacht echt te merken dat hij het net zo lekker vond als ik. Nu ik dit achteraf hoor, voelt het een beetje dat hij deed alsof. Of dat hij niet volledig aan zijn trekken kwam. Misschien dacht hij wel aan heel andere dingen om opgewonden te raken als hij met mij in bed lag.

 

Tycho houdt namelijk van ruige seks. Veel ruiger dan ik gewend ben en veel ruiger dan ik zou willen. Ik merkte al wel dat hij, als hij zich liet gaan, me wel eens heel hard bij m’n keel kon grijpen of ineens gigantisch hard aan mijn haar trok. Ik hou daar persoonlijk helemaal niet van en dat heb ik toen ook telkens aangegeven. Dat hij een beetje betrapt keek en een beetje teleurgesteld was, dat had ik natuurlijk wel door.

 

Maar dat zijn eigenlijke seksuele wensen nog veel verder gaan dan dat had ik echt niet verwacht en zag ik totaal niet aankomen. Toen eenmaal de aap uit de mouw was vertelde hij er heel open over. Zijn ex deed wel alles: tepelklemmen, voorbinddildo’s, handboeien, dat soort dingen. Ik wist niet wat ik hoorde.

 

Mijn eerste reactie was, misschien heel kinderachtig, om in de lach te schieten. Ik? Een voorbinddildo? Om bij hem naar binnen te gaan? Als-je-blieft niet, zeg. Het idee alleen al bezorgde me een zenuwachtige lachkick. Dat kon Tycho begrijpelijk niet echt waarderen, het was voor hem een enorme stap om hier eerlijk over te zijn en dan is mijn eerste reactie om hem uit te lachen. Het lukte niet om hem duidelijk te maken dat ik moest lachen om de absurditeit van het gesprek. 

 

Tycho vroeg, smeekte me bijna, om het een kans te geven. Het hoefde niet gelijk allemaal heel heftig, maar ik kon het toch proberen? Meteen heb ik dat idee afgeschoten. Ik wil dat gewoon echt niet en ik ga niet over mijn grenzen omdat hij daar toevallig opgewonden van raakt. Ik moet het toch ook lekker vinden en me op mijn gemak voelen?

 

Maar ja, dat geldt natuurlijk ook voor hem. En na dat gesprek, nu drie maanden geleden, is ons seksleven echt heel treurig geworden. Nu ik weet dat hij de seks tussen ons niet bevredigend genoeg vindt — want dat heeft hij ook gezegd — kan ik mezelf ook niet meer laten gaan. Ik ben alleen maar aan het denken wat hij op dit moment eigenlijk met me zou willen doen, of ik bij hem, en dan ben ik gelijk uit de stemming.

 

En hij wil ook niet echt meer seks met mij als het op de ouderwetse manier gaat. Hij heeft het idee dat nu ik zijn voorkeuren weet, ik wel wat meer mag openstaan ervoor als ik wil dat onze relatie zal slagen. Ik weet echt niet wat ik moet doen, maar ik weet wel dat ik dit soort dingen nooit opwindend ga vinden. Heeft onze relatie nog wel een toekomst? Het voelt zo debiel dat het hierom stuk zal lopen, maar als ik eerlijk ben zie ik geen ander einde voor dit verhaal.”

 

Misschien heb je dit artikel al eerder gelezen op Franska.nl. Omdat we blijven groeien willen we deze mooie verhalen ook graag delen met onze nieuwe lezeressen.’

 

 

Door: Redactie Franska.nl

Afbeelding van Redactie Franska.nl