‘Mijn dochter heeft een OnlyFans-account en dat vind ik verschrikkelijk’

 

Als Selissa eindelijk een baantje heeft is Rachel heel blij voor haar dochter. Maar dan komt ze erachter waar haar kind werkelijk geld mee verdient.

 

 

‘Selissa is altijd een bijzonder kind geweest. Met haar blauwe ogen en donkere krullen wist ze iedereen om haar kleine pink te winden en kreeg ze altijd haar zin. Ze heeft nooit geleerd om ergens hard voor te werken want ze kreeg toch wel wat ze wilde. Op school was het een drama, ze had gewoon geen zin om te gaan en spijbelde daarom veel en had vaak ruzie met haar leraren. Uiteindelijk werd ze op haar zestiende van school gestuurd en kwam ze zonder diploma thuis te zitten. Hoewel ik uit alle macht heb geprobeerd om haar weer naar school te krijgen is me dat niet gelukt. Selissa maakte dat niet uit, ze woonde bij mij, at wat ik kookte en trok de schone kleren aan die ik voor haar had gewassen. Ik snap heus wel dat het voor een deel ook mijn eigen schuld was, maar ik wilde haar ook niet dwingen om het huis uit te gaan als ze geen diploma had. Want hoe moest ze dan de huur verdienen?

 

 

Uiteindelijk zocht ze toch een baantje en werkte ze achter de kassa bij de supermarkt hier in het dorp en verdiende ze het geld voor nieuwe kleren, haar nagels en de haarextensions van de kapper. Ik vond haar al prachtig maar op een gegeven moment had ze ook botox en fillers in haar gezicht. Gewoon omdat ze het mooier vond zo. Het viel me ook op dat Selissa steeds vaker dure merkkleding aanhad en op een dag kwam ze zelfs thuis met een tas van een heel luxe merk van wel drieduizend euro. Verbaasd keek ik naar de tas en dacht, heel onnozel, dat het een nepper was die ze via via had gekocht. Maar tot mijn stomme verbazing zei ze dat het een echte was en toen sloeg de schrik me om het hart. Waar haalde ze het geld vandaan om zulke dure dingen te kopen? Want met een minimumloon als caissière kun je echt nooit zo’n kostbare tas kopen. 

 

 

In eerste instantie wilde ze het niet zeggen, maar ik bleef aandringen en op een gegeven moment zei ze: ’Je komt er toch wel achter.’ Vragend keek ik haar aan. Waar kom ik achter? ‘Dat ik als model werk op OnlyFans, een onlinesite waar ik sexy foto’s en filmpjes van mezelf op zet waar mensen betalen om ze te zien.’ Ik voelde het bloed uit mijn gezicht trekken. Mijn kind staat naakt op internet en dat vindt ze geen probleem? Sterker nog, daar verdient ze haar geld mee? Ik wist gewoon niet wat ik moest zeggen. Ik begon hysterisch te lachen, maar ook de paniek sloeg toe. Hoe kon ik die beelden weghalen? Mijn lieve mooie dochter was voor iedereen die er maar voor wilde betalen naakt te zien. Dat was zo verschrikkelijk.

 

 

Maar Selissa zei alleen maar dat het haar eigen vrije keuze was waar ik helemaal niets over te zeggen had. Ze was er juist trots op en vond het heel gaaf dat het al na een paar maanden zo goed liep dat ze er ook veel mee verdiende. Dus het was ook al een tijdje aan de gang, hier onder mijn dak? Ik voelde een golf van misselijkheid door me heen trekken en ik was zo geschokt dat het enige wat ik kon doen was naar haar schreeuwen dat ik haar niet heb opgevoed om met porno haar geld te verdienen. Waar ze het lef vandaan haalde om dit onder mijn dak te doen? En dat ik vond dat ze dan maar haar spullen moest pakken om te vertrekken.

 

 

Ik stormde naar mijn slaapkamer waar ik huilend op mijn bed ging zitten. Een kwartier later hoorde ik de voordeur in het slot vallen en was Selissa inderdaad vertrokken. Sindsdien heb ik niets meer van haar gehoord en weet ik niet waar ze is. Als ik haar probeer te bellen neemt ze niet op en haar vriendinnen kunnen me ook niet vertellen waar ze uithangt en dat maakt me radeloos. Maar het is mijn eigen schuld want ik heb haar de deur gewezen. Ik weet niet wat ik erger vind, dat ik geen idee heb waar Selissa is of dat mijn mooie dochter met haar naaktfoto’s op internet te zien is…’