Mensen met deze sterrenbeelden gaan een carrièreswitch maken

 

Wanneer je vooral werkt omdat je een maandsalaris wilt ontvangen, moet je bij jezelf te rade gaan.

 

 

 

Is het nog wel echt wat je leuk vindt? En is het niet zonde dat je dag in dag uit iets doet waar je niet 100 procent gelukkiger van wordt?

 

Soms ligt het aan de collega’s met wie je niet zo’n klik hebt. Soms ligt het aan je dagelijkse taken die je net niet genoeg boeien. Soms ben je er gewoon uit gegroeid en ben je toe aan iets nieuws. Van baan wisselen is helemaal niet erg, sterker nog, experts raden je aan om tussen de drie en vijf jaar iets nieuws te gaan doen. Na die periode heb je meestal alle ins en outs van je baan wel gezien en voegt het niet veel meer toe, behalve die vastigheid dan. Voor wie een carrièreswitch overweegt: het ligt aan je sterrenbeeld of het een goed idee is of niet.

 

Mensen met deze drie sterrenbeelden zouden dit jaar nog moeten gaan voor die nieuwe baan:

 

Weegschaal
Je twijfelt en weet het maar niet. Wat vind je dán leuk om te doen? Is het wel het goede moment? Er is eigenlijk altijd wat. Natuurlijk is dat salaris lekker, maar doe je niet liever iets waar je energie van krijgt dat iets minder betaalt? Doe je niet liever weer iets wat je uitdaagt op alle vlakken? Het kan zomaar zo zijn dat je er gewoon een beetje overheen bent, met wat je nu doet. Je vindt het wel leuk, het is wel prima, het is wel oké, maar niet je droombaan. En als je daar dit jaar niet voor gaat, dan krijg je ongetwijfeld spijt. Go for it en durf het gewoon. Wat is het ergste dat kan gebeuren als het misgaat?

 

Vissen
De Vis is goed in wat hij doet, maar wil iets nieuws. Je kunt iets erbij zoeken bij waar je al mee bezig bent; zo vergroot je niet alleen je inkomsten, maar ook je motivatie. Je weet duidelijk waar je passie ligt en je hebt je leven op orde. Het is tijd om verder te denken dan buiten het boekje, doe iets meer dan wat je nu doet. Maak keuzes en stel prioriteiten. Neem alle kansen aan die in 2022 op je pad komen, want het is de tijd om te zaaien. Oogsten komt daarna en dan ben jij degene die het hardste lacht, met je dubbele inkomsten.

 

Tweelingen
Je gaat het dit jaar helemaal maken. Je hebt je vaste baan, prima, voor het geld. Maar daarnaast zoek je iets in je hart waar je al je passie in kwijt kunt. Politiek? Schilderen? Trainingen geven? Je vindt heel veel leuk, maar je weet ook waar je kracht ligt. Privé is het dit jaar rustiger dan ooit en daardoor kun je veel energie in je bedrijf steken. Je werkt zeker na de zomer harder door en dat werpt zijn vruchten af. Reken aan het einde van het jaar maar op die bonus. Wat je doet, doe je ontzettend slim. Je bent dit jaar on top of your career. Vergeet jezelf niet af en toe lekker in de watten te laten leggen om al je ijverige geploeter te belonen.

 

Beeld credits: The Devil Wears Prada

 

 

 

Door: Redactie Amayzine.com