De fijnste winter-items koop je hier (voor weinig!)

De dagen zijn kort, buiten is het koud. De cue dus om leuke ddingen te kopen om het thuis gezellig te maken.

 

 

 

Maar ik heb twee voorwaarden; het mag allemaal niet te duur (want december is al een prijzig maandje) en twee; ik heb de winkels graag bij elkaar want it’s cold outside. Aan die twee eisen wordt voldaan bij Amsterdam The Style Outlets, exact tussen Amsterdam en Haarlem in en hele makkelijk bereikbaar met auto en trein.

 

 

Daar kocht ik een beeldschone Max Mara-jas (ga naar binnen  bij Intrend) voor ) €401,- en een The Kooples-colbertje voor €160,- in plaats van voor €389,-. Het is zo’n leuke plek voor deze winterdagen. Alles is versierd en ademt kerst en je vindt er exact wat je nu nodig hebt. Warme sjaals en handschoenen en jassen van Max Mara dus, heerlijke pannen voor winterse stoofgerechten bij Le Creuset, prachtige dekbedden, lakens en spreien bij Anne de Solène, een heerlijke gingerbread cookie koffie bij Starbucks en de fijnste pyjama’s bij Hunkemöller. En mocht je gaan skiën, trakteer jezelf dan op een discounted zonnebril van Victoria Beckham, Gucci of Prada.

 

Hier hoef je niet aan de beademing als je een prijskaartje hebt bekeken. Hooguit even uitblazen van het tillen van alle zware tassen die je hebt verzameld.

 

 

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach