Máxima straalt in deze vrolijke, betaalbare zomerjurk

 

En jij kunt ‘m dus ook gewoon kopen.

 

 

 

Koningin Máxima heeft het maar druk met haar werk als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling. In deze functie adviseert zij de secretaris-generaal van de VN en zet zich zo wereldwijd in om financiële diensten voor iedereen toegankelijk te maken. Om dit te doen vliegt ze van hot naar her en dan is het wel fijn als je kleding draagt die een beetje comfortabel zit. Zo spotten we haar al eerder in Tanzania, met comfortabele compressiesokken op een vliegtuigtrap. Het haar in een staartje en geen spoortje make-up te bekennen.

 

 

Deze werkreis is ze op de Filippijnen en probeer er daar in de vochtige hitte maar eens fris en fruitig uit te zien. Nou, dat lukt hare majesteit bijzonder goed in deze vrolijke en (redelijk) ‘betaalbare’ jurk van het Franse merk Bloom.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)


 

Gemaakt van 100% katoen dus lekker luchtig in die brandende tropische zon. Nu draagt Máxima vaak op maat gemaakte couture die voor ons gewone stervelingen onbetaalbaar is. Dan valt het prijskaartje van €195,- voor deze jurk best mee nietwaar? Hij is ook superleuk voor een feestje op het strand. En aangezien hij best tijdloos is kun je hem jaren dragen en als je ‘m vaak aan hebt dan is de cost per wear helemaal niet zo hoog. Dus mocht je ‘m willen hebben, dan kun je hem hier bestellen.

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit