Alsof ik ervoor betaald word, maar niets is minder waar

 

Als ik ergens fan van ben, dan ben ik ergens fan van. En dan roep ik dat graag van de daken.

 

 

 

En zo ben ik ook Arnhem-fan. Waarom ik er dan nooit ben gaan wonen? Nou gewoon, omdat ons huis daar niet staat. Net zo min als in Parijs, Milaan, Londen of New York. Pech. Arnhem is m’n favoriete shopstad in Nederland. Ook in de omgeving kun je je trouwens prima vermaken. Waar ik nog steeds nooit ben geweest is Sugar Hill (Klarendalseweg 192), schijnt zo leuk en lekker te zijn.

 

Ik moet gewoon een keer iets langer. Kan ik weer eens naar het Openluchtmuseum, zo leuk. Van m’n vriendin moet ik ook naar Bronbeek, vanwege het mooie park en de goeie expositie over Nederlandsch-Indië. En, zo prijst ze het speciaal voor mij aan – ze kent haar pappenheimers – er is daar ook een lekker restaurant. Met m’n moeder gingen we vaak naar de Posbank, wil ik ook weer eens kijken. Memories. Arnhem is naast winkelstad ook leuk als uitvalsbasis voor een paar daagjes. Ik ga snel iets plannen. Maar misschien ben jij me wel voor.

 

 

Want ik heb een leuke pinksterverrassing

 

Ik mag namelijk iets laten ‘testen’. Een gloednieuw boutique hotel met cocktailbar en restaurant: The Church. Je raadt het al zeker? Jawel, in een oude (Lutherse) kerk.

 

 

Veel oude elementen van de kerk zijn bij de recente verbouwing behouden gebleven. In het hotel kun je wegdommelen met uitzicht op het fantastische kerkplafond en als je de ogen weer open hebt, heb je zicht op mooie muurschilderingen. Het hotel heeft veertien kamers, waarvan acht “zwevende” in het middenschip van de kerk. Naast de zwevende kamers zijn er zes intieme chambre d’hôtes in de voormalig kosterswoning er vlak naast.

 

 

Voorproefje zien?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De cocktailbar en open keuken van The Church staan in het midden van de kerk. Gastvrouw Janiek van den Broeck en chef Bart Leussink en het team brengen gastvrijheid en ervaring met passie over op de gasten. Voor of na het diner ben je welkom aan de bar en in de lounge voor een ‘goddelijke’ cocktail of een ander heerlijk drankje. 

 

 

En nu komt ie:

 

 

Ik mag van The Church een overnachting verloten in een zwevende church-view-kamer in de nok van de kerk of een andere romantische kamer, inclusief ontbijt en een ‘Proeverij van de Chef’-diner. En dat alles voor twee personen. Dat is nog eens een leuke verrassing hè, zo op tweede pinksterdag? Winnen? Even reageren op Facebook en dan tot volgende week maandag wachten of je de gelukkige bent. De uitslag vind je op Facebook. Ik duim voor je.

 

 

En ik wens je een gezellige week. Geniet van het zonnetje.

 

 

Liefs van Franska

 

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska