Jaloers op mensen met klederdracht

 

Ik kreeg er nogal wat vragen na de uitzending van Tijd voor Max.  Wat was er nou met die 7 kilo slanker aan de hand? Nog even dan: Wieke vertelde dat het leuke van TV is, dat je de volgende dag 7 kilo lichter bent. Omdat je op TV 7 kilo zwaarder lijkt. Je schijnt altijd zelf zo ongeveer de enige te zijn die het ziet. Niet over zeuren dus. En ik heb begrepen dat het ook niet de bedoeling is, dat een hoofdredacteur twijfelt over wat ie aan moet trekken. Dus mij hoor je nergens meer over. Kan ook zomaar zijn dat ik gewoon hetzelfde vest uit de kast pak. Wil ik dan ook helemaal niks, noppes, nul, nada over horen. Máxima doet het toevallig ook. Altijd jaloers geweest op mensen met klederdracht. Niks twijfelen, gewoon hop hop hop je kostuum aan. Klaar is Kees.

Vanmiddag ga ik dus naar Albert Verlinde. RTL-live. Schijnt dat Humberto Tan ook komt. Gezellig!

Niet zeggen dat je gaat kijken hoor, word ik alleen maar extra nerveus van.

 

Door Franska. Fotografie Esmee Franken, Visagie Linda van Ieperen, Haarstylist Mandy Huijs