Doe jij het nog?

 

Best jammer eigenlijk dat ik het niet meer doe… Kerstkaarten sturen. Want wat is er nou leuker dan lieve wensen te ontvangen. En ze uit te stallen of aan een lint op te hangen. Ik realiseer me nu eigenlijk pas, dat ik de hele boel jarenlang in de war heb gestuurd met m’n zogenaamd ‘leuke ideeën’.  Want de mijne konden helemaal niet aan een lint.

 

Jarenlang heb ik iets leuks ‘creatiefs’ bedacht met kerst. En dat dus niet in de vorm van een kaart. Ik deed bijvoorbeeld een lief antiek kerstkaarsje met een klein geschreven kaartje erbij. Of een zakje specerijen voor glühwein. Past helemaal niet aan dat lint, dat soort dingen. Hèhè. Bedenk ik me nu pas. Tig jaar te laat. Maar goed. Gewoon iets moois, handgeschrevens op een kaart. Iets dat er niet uitziet alsof het aan de lopende band is gedaan. Hoe lief en leuk is dat?

 

Zullen we het weer gaan doen? Eigenlijk gaat het er nog niet eens om hoe het eruit ziet. Gaat meer om de gedachte en de moeite die je erin hebt gestoken om iemand op een persoonlijke manier het beste te wensen uiteindelijk.

 

Ik ga het gewoon weer doen

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter.
Beeld bron: Hallmark