M’n verlanglijst? Daar kan ik heel kort over zijn

 

Een verlanglijst wordt op een gegeven moment eigenlijk een vervangende boodschappenlijst. Wat wil je hebben? Heb je nog wensen? Natuurlijk blijft cadeautjes krijgen gewoon altijd ontzettend leuk. Maar even heel eerlijk? Als m’n lippenstift op is, koop ik een nieuwe. Zelfde geldt voor parfum en andere beautydingetjes. Lekkere olijfolie? Een nieuw horloge? Zonnebril? Vakantiereisje? Leuke sjaal? Dagcrème? Check. Staan gewoon op de boodschappenlijst of op de to-do-list. En uiteraard zet ik ze rond deze tijd op m’n lijstje. De dingen die zomaar te regelen of te koop zijn, zijn zo alleen banaal als je je realiseert wat je echt zou willen. En daar kan ik heel kort over zijn. Ik wil m’n moeder terug. Dat is wat ik het allerliefste zou willen. Of maak ik behalve mezelf nu ook iedereen aan het huilen? Sorry. Ik realiseer me best dat dat op mijn leeftijd nogal een onnozele opmerking is. Maar het kwam gewoon even uit m’n hart. 

 

Door Franska. Fotografie portret: Esmee Franken, Visagie Linda van Ieperen, Haarstylist Mandy Huijs. Fotografie Homepage: Helen Rushbrook