Misschien zal ik sommige gewoontes af moeten leren?

 

Mijn mailbox is overladen met honderden lieve e-mails. Dank dank dank!  Alsof je jarig bent, zo voelt het. En het blijft nu ook nog binnenstromen. Zo blij mee! Ik zou ze eigenlijk het liefst allemaal voorlezen aan de redactie, maar ben bang dat ik daar de boel ontzettend mee ophoud. En mezelf erbij. Op een gegeven moment moest ik  gisteravond nog naar bed ook. Dat kwam helemaal niet goed uit natuurlijk. Ik dreigde van m’n stoel te vallen van de slaap. Dus tja… Maar het zat me niet lekker. Ik heb de vastgeroeste gewoonte om alle mails te willen beantwoorden, voordat ik stop met werken. Nou, dat ging dus even niet lukken. Nu ga ik weer een poging wagen.

Hup hup, aan de slag. Heel fijne dag! En veel liefs. X

 

Fotografie: Esmee Franken. Visagie: Linda van Iperen. Haarstylist: Mandy Huijs