Net over de valreep

 

Wacht! Ik doe niet aan goede voornemens, maar ineens heb ik er toch nog eentje. Net over de valreep. Hoezo maar een week glitter en glans per jaar? Ik ga het dit jaar wat vaker doen. Leuk toch?  Een dag niet gefeest is een dag niet geleefd. Al is het maar met gouden nagels. Of een glimjurk of glittervest. Verder heb je van mij qua voornemens even geen last. Dit is voorlopig alweer genoeg werk. Want ik moet eerst eens even alles op een rijtje hangen, leggen en zetten wat ik aan glitter in huis heb. Als ik zo even snel nadenk, kon dat best nog eens een flink voorraadje zijn. Voornamelijk zwart uiteraard. Maar ook nog best een heel overdreven gouden paillettenrok. Met een heel onderdreven (nieuw jaar, nieuw woord, leuk voor de Dikke van Dale) slobbertrui erop kan dat makkelijk volgens mij. Of is het nou net helemaal over en uit met glitter op doodgewone doordeweekse dagen? Wie het weet mag het zeggen. Dan houd ik me wel bij wat glitters in de crème. Ik heb nog een hele lekker geurende van Chanel met parelmoer glitters erin. Chance Eau Fraîche heet ie. Ook leuk.

P.S. O help. Even gecheckt. Ik heb geen echte leuke slobbertrui.  Dat wordt shoppen. Helaas ;-)

 

Door Franska. Fotografie portret: Esmee Franken, Visagie Linda van Ieperen, Haarstylist Mandy Huijs. Sfeerbeeld : annelilindskog.com