Gewoon even Franska liken op Facebook

 

Een, twee, drie…YES! Omdat ik nu eenmaal altijd zo’n dikke 100 kilometer van mijn werk woon, plan ik ook regelmatig een dagje thuis. Kan ik alle mails eindelijk beantwoorden, stukjes schrijven, plannen maken, presentaties in elkaar zetten etc. Ongestoord. Helaas heb ik de eigenaardige afwijking dat ik meteen overal op reageer. Ook op mails die  tussendoor binnenkomen. Waarschijnlijk is dat ook de reden dat ze me altijd zo snel mogelijk in een apart hokje zetten.

 

‘Rechtstreeks ‘praten’ kan ook’

 

Op de redactie hadden ze een keer een weddenschap afgesloten binnen hoeveel seconden ik zou reageren op een mail. Zaten ze nota bene af te tellen met z’n drieën.  Wist ik natuurlijk niet, totdat ik de mail kreeg met de uitslag. Degene die had gegegokt ‘binnen 3 seconden’ had gewonnen. Zo gaat dat ook met Facebook-reacties. Al duurt het op dit moment misschien even wat langer, vanwege de opstart-drukte. Rechtstreeks ‘praten’ via Facebook kan dus ook. Even Franska op Facebook liken. En dat doe je hier.

 

Door Franska. Fotografie portret: Esmee Franken, Visagie Linda van Ieperen, Haarstylist Mandy Huijs