Ik moet nog  wel even ‘trakteer’ regelen…

 

Ooit begon ik met Bossche Bollen. Maar sinds ik weet dat ik echt niet zomaar elke Bossche Bol kan kopen, maar toch echt die van Jan de Groot moet hebben, zit ik met een probleem. Want voor Jan de G moet je helemaal naar Den Bosch rijden. En dan ook nog naar een plek met nauwelijks parkeerplaats in de buurt. Een paar jaar geleden ben ik overgestapt op een andere ‘trakteer’. En de oplossing was eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld. Je moet het gewoon niet te ver zoeken. Niet voor niets vaart de goede lieve Sint altijd vlak voor m’n verjaardag het land binnen. Dus… o nee, ik verklap het nog niet, anders weet iedereen op de redactie al wat ie kan verwachten. Sssstttt!  Morgenvroeg even de bakker bellen, niet vergeten.
 
P.S. Wil je voor de allerlekkerste bol toch naar Den Bosch rijden? Jan zit op Stationsweg 24.

 

Door Franska. Fotografie portret: Esmee Franken, Visagie Linda van Ieperen, Haarstylist Mandy Huijs