Zien: Lilibet viert haar eerste verjaardag

 

Harry en Meghan zijn momenteel in Londen, voor het eerst sinds de geboorte van hun dochtertje.

 

 

 

De Britse pers smulde daar natuurlijk van, want hoe zou de Queen reageren? Die had Lilibet nog nooit ontmoet en als we diezelfde Britse pers mogen geloven is het allesbehalve koek en ei tussen koningin Elizabeth en haar kleinzoon. Maar goed, de Britse pers is nooit echt positief te noemen, maar zelfs zij kunnen niet om dit allerleukste kiekje heen, toch?

 

Lilibet vierde namelijk haar eerste verjaardag in Londen en dat resulteerde in een spontane fotoshoot. Hóe schattig? Ze vierden het in Frogmare Cottage, wat op dezelfde grond is als Windsor Castle.

 

Kunnen we het even hebben over die schattige rode haartjes? Je ziet er, vind ik, heel duidelijk beide ouders in, maar die rossige hartjes doen het ‘m toch echt voor mij. Allerliefst.

 

Harry en Meghan bedankten daarnaast via hun woordvoerder iedereen die ter ere van Lilibet gedoneerd hebben aan het goede doel World Central Kitchen. Zo’n 100.000 dollar werd opgehaald; een heel mooi bedrag. Dit goede doel zet zich in om maaltijden te verzorgen in gebieden waar hier een tekort aan is; zo zijn ze momenteel actief in Oekraïne.

 

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer