Ligt het nou aan mij?

 

Zoals je weet zit ik al dik honderd jaar in de magazines. In zo’n baan komt er nogal wat over je tafel. Voorstellen voor recepten bijvoorbeeld. Marlies  had de gewoonte om die receptvoorstellen rond vijf uur ’s middags aan te leveren. Uitgekookt natuurlijk, want dan vind je echt alles lekker. Ideeën voor te interviewen BN’ers, met vaak mensen erbij waar ik nooit van gehoord had. Maar goed, dat zegt helemaal niets, want ik loop zo ongeveer 90% van de BN’ers ondersteboven. Dus checkte ik dat altijd even bij Marije of ik vroeg Cilla, of ze het even aan haar moeder wilde vragen. Als die van de BN’er in kwestie hadden gehoord en hem of haar leuk en interessant vonden, mocht ie erin. En zo komt er altijd heel veel moois en nieuws bij de hoofdredacteur langs. Hartstikke leuk! Reisbestemmingen waar je allemaal wel heen wilt, modefoto’s die je keer op keer doen besluiten een kilootje of tien af te vallen. Maar ja, even later gaat het weer over eten… Eens in de zoveel tijd komt er ook wel een fotoserie langs van een woonstylist met een romantische inslag. Die heeft dan een heel huis, van zit- tot slaapkamer lekker naar haar eigen smaak ingericht. Zoiets als op deze foto bijvoorbeeld. Ik ben nogal visueel ingesteld, dus daar zie ik dan in gedachten meteen een stoere man in zitten. Heb jij dat nou ook? Dat je denkt: ‘Nou ja zeg, je woont toch niet alleen in dat huis?’ Of ligt het aan mij?

 

 Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.