Lieve lezeres (en lezer natuurlijk),

 

Franska.nl-nieuwsbrieflezers hebben hem donderdag al gezien, onze redactiekerstkaart*. We hebben onszelf, zoals je ziet, in een grote achtpersoons ‘foute’ kersttrui gehesen. Van links naar rechts: Selisa Moorlag, Anita Willemars, Sven van Pel, ikzelf, Danique van Leeuwenstijn, Tessa Estée Holtrop, Adeline Mans en Meagan Suares. Lekker warm en knus hoor, zo met z’n allen in een trui. En dat is nou ook precies wat ik je wil wensen: een heerlijke, gezellige, knusse kerst. Met veel liefde en warmte om je heen. Want dat heb je gewoon meer dan verdiend. Wij zorgen in elk geval vanaf de redactie voor wat extra warmte.

 

Kerstliedje?

 

We zouden natuurlijk het liefst met z’n allen in die trui even bij je aanbellen en voor je komen zingen, maar A) weet ik niet of je daar wel blij van wordt, want we hebben samen nog nooit geoefend en B) gaat dat natuurlijk helemaal niet lukken. Want we hebben niet alleen lezers in Nederland, er zitten ook best veel lezers in Italie, Spanje, Engeland, Australië, Indonesië, Canada en de USA. En wie weet waar nog meer. Dat rondreizende circus gaan we dus helemaal redden…

 

Heel, heel veel liefs en een mooie kerst gewenst. XXX

 

 

 

*PS. Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwtjes, updates en andere dingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Kost niets en je krijgt dan elke donderdagmiddag een persoonlijk mailtje van me. Gezellig toch?