Woensdag Windag

 

Een tijdje geleden vertelde ik, dat ik in een supermooie LaDress-art-jurk een presentatie had gegeven in de USA. Een zijden jurk met een schilderij van Vermeer erop. Die is helaas niet meer te koop. Intussen zijn er hele mooie nieuwe art-dresses ontworpen in samenwerking met het Rijksmuseum. Nou houd ik er heel erg van om soms alles even live te zien, aan te kunnen raken en geïnspireerd te worden. En ik denk velen met mij. Maar ja, waar vind je al dat moois bij elkaar?

 

Gewoon in de showroom van LaDress natuurlijk. En precies daar heb ik iets leuks weten te regelen voor twaalf winnaars. Zes vrouwen mogen met hun vriendin, zus, dochter, collega of moeder naar de showroom en worden daar onthaald op een high wine. Je kunt dan alles even zelf bekijken, misschien iets passen en je hebt ook nog een hele fijne middag. Of avond. Ligt er helemaal aan hoe je het afspreekt met de dames van LaDress. En bij vertrek krijg je ook nog een verrassingsgift mee. Leuk? Of Leuk?

 

Wat je ervoor moet doen?

 

Naar de Facebookpagina van Franska.nl gaan en even uitleggen waarom jullie samen dit verdiend hebt. Eitje toch? Heb je geen Facebook, dan mail je naar winnen@franska.nl. Ik ben zelf nog nooit in de showroom geweest en ben best heel nieuwsgierig, daarom ben ik van plan om bij een van de winnaars even om de hoek te komen kijken. Als je het oké vindt…

 

Veel succes en mocht je winnen, geniet!

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter