Een mooie jurk winnen?

 

Eigenlijk is er niets makkelijker dan een jurk. Vergeet ik zelf te vaak. Een jurk is gewoon een kwestie van één ding aandoen en klaar ben je. Anders moet je weer combineren, bloesje, rokje, broek, vestje, jasje, gedoe. Wat loop ik toch af en toe ook ingewikkeld te doen.

 

In mijn kast hangen er best een paar en eigenlijk ook een aantal van een Nederlands merk: Ladress. Met dat merk heb ik een speciale band gekregen, doordat ik een keer een presentatie deed in de USA op een universiteit en daar wilde ik 100% Nederlands tevoorschijn komen. Vooral omdat ik vermoedde dat ze dat daar wel konden waarderen. En om ons landje op de kaart te zetten natuurlijk.

 

 

 

 

Ik mag een nieuwtje verklappen

 

Nou kun je dan in een Nederlands ontwerp gaan staan. Maar dat ziet niet iedereen er meteen vanaf. Behalve als je er eentje aandoet, zoals die ik toen aan had. Ook van Ladress dus. Eentje met een schilderij van Vermeer uit het Rijksmuseum erop. (zie foto) Intussen zijn die jurken uit de collectie, maar ik mag alvast verklappen dat er op dit moment samen met het Rijksmuseum aan 4 nieuwe art-dresses wordt gewerkt. Komen dit najaar in de verkoop. Tof!! Ik sta al in de rij ;-)

 

Maar nu het leukste

 

Ik kreeg weer eens een nieuwsbrief binnen en die zag er zo aantrekkelijk uit, dat ik meteen vroeg of ze niet iets cadeau wilden doen aan de lezers van Franska.nl. En jawel hoor! Ik mag 3 vouchers van €150 verloten. Hier kun je zien wat ze allemaal hebben. En Ik waarschuw maar vast, niet alle jurken zijn onder de 150 euro. Ik ben er zelf altijd heel erg goed in om meteen de allerduurste te spotten. Maar keuze genoeg en anders iets bijleggen.

 

 

 

Lianne Navy – €179,-

 

 

Linda Black – €149,-

 

 

Rosa Red – €129,-

 

 

Dus, wil je kans maken op een jurk?

 

Ga naar het facebookbericht op franska.nl over deze actie en vertel daar in niet meer dan twee zinnen even wat jij in je nieuwe jurk gaat doen. Sluitingstijd voor meedoen is woensdag 30 augustus om 8.00 uur.

Ik duim voor je!

  

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter