De leukste kraamcadeaus om te geven

 

Ik word er links en rechts al een beetje voor gewaarschuwd: kraamcadeaus waar je niet per se op zit te wachten.

 

Zelf geknutselde cadeautjes of de wel bekende ‘I love…’-rompertjes. Alles is natuurlijk even lief bedoeld, maar of je de new mommy’s en daddy’s er écht blij mee maakt: mwah.

 

En natuurlijk blijft het een persoonlijke kwestie, maar mocht je even geen idee hebben wat te geven: ik heb vandaag zeven superoriginele en leuke kraamcadeaus gevonden, waar je menig moeder-in-spé erg gelukkig mee zal maken. Van een gepersonaliseerde geboorteposter tot kraambox vol vers bereide, gezonde kant-en-klaarmaaltijden zijn dit de allerleukste kraamcadeaus om te geven.

 

OH MY GUTS
Superlekkere en vooral ook gezonde kant-en-klaarmaaltijden die ingevroren voor je deur worden geleverd: bij OH MY GUTS kun je je kraambox samenstellen door middel van verschillende maaltijden aan te vullen met salades, ontbijtjes, juices, shots en zelfs snacks. En check even hoe lekker het er allemaal uitziet. Dit is toch geniaal, zo lekker en gezond?

 

MrStarsky
Met de poster van MrStarskyAmsterdam vereeuwig je de stand van de sterren bij de geboorte van de baby in kwestie. De sterrenhemel ziet er altijd anders uit – afhankelijk van het moment en de plaats van waar je naar boven kijkt. Het idee is dus de poster zelf te ontwerpen met de naam en de bijbehorende info: plaats, datum en tijd van geboorte, en op basis daarvan wordt er een unieke illustratie voor je in elkaar geflanst.

 

Een gepersonaliseerd piece of jewellery
Van zegelring tot ketting: bij Vedder&Vedder personaliseer je sieraden op z’n mooist met de initialen van de newborn of zelfs met de afdruk van een vingertje. Hoe bijzonder is dat?

 

The Birth Poster
Een geboorteposter van de kleine newborn op een schaal van 1:1 is een te gekke illustratie die in verschillende stijlen gepersonaliseerd kan worden, aangepast aan de werkelijke lengte van le bébé bij de geboorte.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Beautiful, bright, clean and white – our Sketch #1🖤 . Lovely styled by @bykoczanska✨ . . . #thebirthposter

Een bericht gedeeld door The Birth Poster (@thebirthposter) op

 

Een cadeaubon
Of natuurlijk ‘gewoon’ een cadeaubon. Maar dan niet van Prénatal, maar van haar lievelingskoffietentje op de hoek, favoriete sushitent of een massagebon om even helemaal zen te worden bijvoorbeeld. Mmm…

 

Door: Lilian Brijl

Afbeelding van Lilian Brijl