Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de knoflooktenen fijn (4 van de 7 knoflooktenen worden later gebruikt). Meng de olijfolie, witte azijn, 3 fijngesneden knoflooktenen, chilipeper en Italiaanse kruiden en marineer de kipfilets hiermee. Zet even aan de kant. Dan begin je aan de saus. Doe de cherrytomaatjes, balsamicoazijn, gesmolten boter, honing en de 4 overgebleven en fijngesneden knoflooktenen in een ovenschaal en verdeel alles goed. Leg dan de kipfilets in het midden van de ovenschaal, zoals op de foto te zien is. Doe de ovenschaal gedurende 20-22 minuten in de oven tot de kipfilets gaar zijn. Snijd de mozzarella in heel kleine stukjes en beleg de kipfilets hiermee. Zet de schaal weer in de oven en laat de kaas goed smelten. Snipper de basilicumblaadjes als laatste over het gerecht. Smullen maar.