Kim Cattrall speelt de hoofdrol in deze nieuwe serie

 

 

Vergeet even And Just Like That, want als we heel eerlijk zijn: Samantha is een groot gemis.

 

 

 

 

Gelukkig maakt ze het volgende seizoen een héél kleine opwachting, maar dat is voor ons fans eigenlijk niet genoeg. We willen meer Samantha, meer Kim Cattrall.

 

Dat heeft Netflix gelukkig begrepen, want ze hebben haar gecast voor één van de hoofdrollen in de nieuwe serie Glamorous. Deze serie komt op 22 juni online (bijna dus al) en draait om een visagist die de kans krijgt om te werken bij een gigantisch bedrijf dat onder leiding staat van een voormalig topmodel.

 

En je raadt het al: dat topmodel en nu CEO wordt gespeeld door Kim Cattrall. Een rol die haar op het lijf is geschreven lijkt me, en dat is ook gelijk te zien in de trailer.

 

Het geeft een beetje The Devil Wears Prada-vibes af, maar dan is Kim Cattrall iets minder koud en gaat dit over de beautyindustrie in plaats van over mode. Hoe dan ook, dit wordt volgens mij een héérlijke serie die ik waarschijnlijk weer in één dag uit ga spelen. Nu al zin in.

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer