Kijk nou wat Kate Middleton deed

 

Donderdag ging de kleine prinses Charlotte voor het eerst naar school. Er gelden veel uitzonderingen op regels voor leden van het koninklijk huis (ze hoeven geen gordel om bijvoorbeeld), maar het dragen van een uniformpje is daar niet één van en daarom moet de kleine Charlotte er ook gewoon eentje aan. Natuurlijk zal Kate, modeliefhebster als ze is, ontzettend hebben nagedacht over haar eigen outfit (een prachtige, kniekussende Michael Kors met bloemprint en smalle ceintuur die haar ranke taille nog eens soepel benadrukte), op Charlotte kon ze haar outfitinspiratie niet botvieren.

 

Het enige waar ze de vrije hand in had, was Charlottes tas. Nou ja, de tas was de standaard donkerblauwe tas die alle kinderen van Thomas’s Battersea krijgen, maar een klein ieniemienie accessoire, een herkenningsteken, een petite personalisatie, die moest er toch echt bij. Laat het aan Kate om in een high-street winkel iets leuks te scoren.  In dit geval was het een met pailletten geborduurde unicorn van 3 pond 49 die ze bestelde bij Amazon. Ze zijn er in drie kleuren, dus bestel maar.

 

 

De jurk van Kate is inmiddels uitverkocht, maar er zijn nog voldoende vergelijkbare items in een behoorlijk betaalbare klasse. Kate mag dan tot de rijkste families van Engeland horen, betaalbare kleding scoren vindt ze nu eenmaal leuk.

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach